REFERENTIES

Sjim heeft in opdracht van ons bedrijf een aantal ontwerpen gemaakt voor een inrichting met het thema graffiti. Groot voordeel hierbij was dat Sjim gewend is met verschillende materialen te werken en het voor hem dus ook geen probleem is om uit de voeten te kunnen met hout, metaal of kunststof. We hebben hem aardig de vrije hand gegeven na de intake en het eindresultaat is boven verwachting. Bovendien verliep de communicatie erg soepel door de korte lijnen en door Sjim zijn instelling: niet lullen maar poetsen!

Bram Cobben – Arendje Verhuur (Drunen)

 

Sjim maakt mooie dingen, is betrouwbaar, communiceert snel en duidelijk en is niet bang om kritische feedback te geven. Of om zijn handen uit de mouwen te steken en op héle hoge ladders te klimmen als wat we aan het bouwen zijn daar mooier van wordt. En het is een leuke gast. Ook erg belangrijk.

Marieke Eyskoot – Talking Dress (Amsterdam)

 

Uit de samenwerking met Sjim is gebleken dat hij creatief, snel en handig is. Een harde werker die zich flexibel opstelt om het beste resultaat te bereiken. Als ik weer decoratie nodig heb, dan staat hij bovenaan de lijst. Zonder twijfel.

Carlien Helmink – Studio JUX (Amsterdam)