ABOUT

Sjim Grossfeld

 

Visie:

Met mijn werk wil ik mensen verrassen, prikkelen en vermaken. Mensen even uit de snelle wereld halen door een moment van verbazing. Een moment waar mensen zelf naar verlangen maar nooit aan toekomen. Rijk het ze aan en je krijgt er hun aandacht voor terug.

 

Creatie is mijn liefde en mijn leven; tekenen, schilderen, objecten bouwen, korte films maken, evenementen organiseren. Ik heb het altijd gedaan. Altijd vanuit een onophoudelijke drang om te creëren.

Door mijn studies HBO Communicatie Creatief en aan de Hallo© Academie voor toegepaste creativiteit leerde ik conceptueel denken en ideeën vormgeven. Ik voel aan wat een object moet uitstralen en werk vanuit de gedachte dat zowel mensen als merken een verhaal willen vertellen. Verhalen die prikkelen en de toeschouwer aanspreken.

Deze filosofie en de kennis die ik over de jaren heb opgedaan met materialen en werkwijzen deden mij besluiten SJIM ONLY spatial design op te richten. Een plek waar mensen en merken hun ideeën en verhalen kunnen verwezenlijken.